Ook in 2023 doe ik mee aan de Kunstroute Noordwest-Veluwe. Dit jaar niet zoals gebruikelijk thuis maar deze keer exposeer ik in het weekend van 2 & 3 september in de tuin van Gerri Raap in Nunspeet. Gerrie Raap is ook een van de deelnemers aan de Kunstroute. Bekijk mijn "persoonlijke pagina" op de website van de Kunstroute voor meer informatie.

Bezoekadres:
Doctor Schutlaan 10, 8071 AS Nunspeet (bekijk op: kaart)
Openingsdagen: Zaterdag 2 sep. & Zondag 3 sep.
Rolstoeltoegankelijkheid: Goed

Onderonsje, Rianne Rhebergen

Over de Kunstroute Noordwest-Veluwe

In 2023 organiseert de Kunstkring Noordwest Veluwe voor de 20ste keer de Kunstroute Noordwest Veluwe. In het weekend van 2 en 3 september en het weekend van 16 en 17 september kunnen kunstenaars uit Wezep t/m Nunspeet respectievelijk Hierden t/m Ermelo in hun eigen atelier hun werk laten zien.

De stichting “Kunstkring Noordwest-Veluwe” heeft als doelstelling kunst voor een breed publiek meer toegankelijk te maken door kunstenaars uit de regio een podium te bieden waarop zij hun kunst aan iedereen kunnen laten zien.

De Kunstkring organiseert elk jaar de Kunstroute op de Noordwest-Veluwe. Heel veel enthousiaste kunstenaars uit de verschillende dorpen en steden op de Noordwest-Veluwe exposeren hun kunstwerken in ateliers, galeries, restaurants en “huiskamers”. Doel is tijdens deze dagen kunst bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen.

U kunt in deze weekenden op een gezellige, informele manier kennis maken met de kunstenaars die exposeren. U bent van harte welkom in de ateliers en galeries om te zien hoe een kunstwerk tot stand komt. De kunstenaars kunnen uitleg geven over de technieken en materialen die worden gebruikt en zij vertellen graag meer over het verhaal achter hun kunstwerk. Op deze manier krijgt u een goede indruk van de verschillende disciplines, technieken en van zeer uiteenlopende opvattingen en manieren van werken. Naast het bekijken van de kunstwerken is het ook mogelijk een kunstwerk te kopen of een opdracht te plaatsen.

Wil je weten welke kunstenaars er dit jaar nog meer meedoen aan de Kunstroute, bekijk dan de website van de Kunstroute Noordwest-Veluwe of neem een kijkje op de Facebook-pagina van de Kunstroute.